Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Οι  παραγγελίες σας αποστέλλονται από την εταιρεία μας με μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας, κατά τις ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή , 08:00-15:00 & Σάββατο 08:00-13:00)

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών ή/και μεταφορικής οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

  • εντός Αττικής, εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
  • στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
  • στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 3-7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-8 εργάσιμες ημέρες.

 

Υπηρεσία Door to Door

Με την υπηρεσία door to door φέρνoυμε στο σπίτι σας προϊόντα χωρίς γλουτένη και στις εξής πόλεις: 

  • Κάθε Τρίτη – Κατερίνη, Λάρισα, Βόλος
  • Κάθε Πέμπτη – Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη
  • Κάθε Παρασκευή – Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά, Μέτσοβο, Ιωάννινα
  • Κάθε τελευταία Παρασκευή του κάθε μήνα – Πρέβεζα, Άρτα, Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα

 

Σημεία παραλαβής

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας από τις εγκαταστάσεις μας στις Σέρρες (3ο χλμ. Σερρών – Δράμας) χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, αλλά και από τα καταστήματα Γατίδης Fresh στους νομούς Σερρών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Κιλκίς.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες της εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

Έξοδα αποστολής

  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.
  • Για παραγγελίες με αποστολή-παραλαβή door to door τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.