Με Αντικαταβολή

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει την παραγγελία σας, πληρώνετε με μετρητά ή με κάρτα την αξία της. Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 100€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με κάρτα ή με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του glutenfreebakery.gr (ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.).

 

Με πιστωτική κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover) όλων των τραπεζών. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Το glutenfreebakery.gr (ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.) επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του glutenfreebakery.gr (ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

 

Πληρωμή στα σημεία παραλαβής

Εγκαταστάσεις μας και καταστήματα Γατίδης Fresh.
Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τα παραπάνω σημεία.